Sobre mi


Porto hores (deu minuts) intentant escriure aquest apartat. I és que escriure potser se'm dona més o menys bé, però escriure sobre un mateix ja és una altra cosa. On comences a parlar de tu, exactament? Cal que digui que vaig néixer a Sabadell el 1984? No, no? A qui li pot interessar, això?

No sé si explicar que vaig estudiar Publicitat i comunicació o passo directament a dir que vaig treballar en diverses agències com a creatiu copy (DRAFTFCB, Mr. John Sample/SCPF...). El que sí que diré és que vaig fer el Postgrau de guió per programes d’entreteniment i humor d’El Terrat i la UPF.

Crec que hauria de ser sintètic i dir que des de 2014 soc guionista, que he escrit guions per al 33 Recomana (TV3/33) i programes com Gent de mercats (TV3), La ciencia de la salud (La 2 de TVE) i Bogeria a la pastisseria (TV3). Que he escrit vàries gales com les de Mundo Deportivo i el festival de publicitat El Sol, que he seguit fent publicitat i que vaig impulsar i escriure Helvètica (La 2 de TVE Catalunya), un programa sobre disseny del que n'estic molt orgullós.

No sé si cal que parli del que m'agrada: el cine (fantàstic), llegir (còmics) i la música (punk).
Potser no, no?

I cal que posi foto? Passo de fer-me la típica foto de guionista en blanc i negre teclejant en una màquina d'escriure que no té tinta des de 1993.

Potser em dibuixo, que també m'agrada dibuixar.

Total, que em dic Ferran Padilla i soc guionista.
Gràcies per arribar fins aquí!
¡Gracias por llegar hasta aquí!
ferran(guió)padilla.com - 2022 Ferran Padilla

:)